Binary Prime ialah jenama yang menawarkan pengalaman Binary Option trading yang inovatif dengan menggunakan sistem ‘intelligence robot trading’. 


Dengan memberikan pulangan ROI lebih daripada 80% pada setiap Trade dengan hanya modal serendah 1 USD, Binary Prime menjadi satu pilihan pelaburan yang menjanjikan kepada trader yang ingin mendapatkan keuntungan yang konsisten dengan risiko yang minimum.


Robot trading Binary Prime mempunyai kebolehan untuk mencari Entry secara automatik, jadi Trader tidak perlu risau kehilangan peluang Entry yang berharga. Tambahan pula, kelebihan utama robot ini ialah ia mampu untuk menutup setiap kerugian yang berlaku, yang mana membawa kepada risiko kerugian yang rendah.


Binary Prime amat mudah digunakan, hanya dengan satu klik, robot ini secara automatik akan menjana keuntungan kepada para Trader. Dengan kemampuan ini, Binary Prime bukan sahaja menawarkan pulangan yang tinggi, tetapi juga mengurangkan beban kerja Trader untuk melakukan Trade secara manual.


Dengan semua kelebihan yang dimiliki, Binary Prime adalah satu jenama yang patut dipertimbangkan oleh para Trader yang ingin mengoptimakan potensi keuntungan daripada Binary Option trading. Dengan cara yang mudah dan efisien, Trader boleh memanfaatkan teknologi terkini dalam dunia trading untuk mencapai keuntungan yang diingini.

SESI KELAS PERCUMA! APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI ?

 • Pengenalan Dan Ilmu Asas Binary Option
 • Modal Trade Dan Potensi Keuntungan Binary Option
 • Cara Menggunakan Platform Binary Option
 • Optimum Setting Robot Binary Prime
  (ROI / Profit & Loss / Instruments)
 • Pengenalan Sistem Trading JATZ
 • Cara Membuat Keuntungan Melalui Binary Prime & JATZ

APA KATA PENGGUNA BINARY PRIME ?

KELEBIHAN BINARY PRIME

Kelebihan bertrading di Binary Option adalah anda boleh memulakan Trading dengan modal serendah 1 Dollar tanpa ada caj terlindung.

Robot Binary Prime telah disistemkan hanya untuk mencari instrument yang memberikan pulangan melebihi dari 80% bagi setiap Trade entry. 

Robot Binary Prime telah diprogramkan untuk berjalan secara automatik. Antara kelebihan robot Binary Prime ini adalah :

 

 • Setiap Entry adalah automatik mencari dan mengikut pergerakan harga pasaran untuk mendapatkan keuntungan maksimum.
 • Sekiranya sesuatu Entry itu mengalami kerugian, Robot Binary Prime akan menutup kerugian tersebut dengan keuntungan akan datang.

JATZ adalah sebuah sistem Trading yang dicipta oleh Jedi Traders Academy. Fungsi JATZ adalah :

 

 • Mengenalpasti Trending harga
 • Mengenalpasti kawasan berpotensi untuk melakukan Entry
 • Mengenalpasti kawasan berpotensi untuk Exit

 

Penggunaan JATZ di dalam Binary Trading mampu untuk memberikan keuntungan maksimum kepada pengguna Binary Prime

PRIME MASTER COACH

Anak jati Pahang ini merupakan pengasas dan Master Coach di Jedi Traders Academy Sdn Bhd. Master Razak berpengalaman dalam berkhidmat secara professional dengan syarikat telekomunikasi multinasional selama lebih dari dua belas tahun.

5 TAHUN DALAM BIDANG TRADING SECARA PROFESIONAL

 

Master Razak (MSTA-CFTe) juga merupakan seorang yang bersemangat dan kreatif dalam membantu pelajar-pelajarnya mencapai kejayaan dalam pasaran saham. Beliau sering mengadakan sesi kelas yang menyeronokkan dan interaktif, dengan membawa bahan-bahan pembelajaran yang menarik seperti video, grafik dan infografik yang mudah difahami.

 

Selain itu, Master Razak juga sering mengadakan sesi konsultasi peribadi dengan pelajar-pelajarnya untuk membincangkan strategi dan teknik trading yang lebih terperinci.

 

Dengan kebolehan Master Razak yang berimaginasi tinggi dan pemahaman mendalamnya dalam pasaran saham global, beliau telah membantu ramai pelajar untuk mencapai kebebasan kewangan dan menjadi Trader yang berjaya dengan cara yang kreatif dan menyeronokkan.

 

Diploma in Technical Analysis (MSTA, United Kingdom)
Certified Financial Technician (CFTe, United State of America)
Member of International Federation of Technical Analysts (IFTA)

BINARY PRIME WALL OF FAME

DAFTAR DI SINI & DAPATKAN ROBOT ANDA SEKARANG!

PENAFIAN

Program ini adalah bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak ada kena mengena dengan dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk dilaburkan atau skim cepat kaya. Sebarang tindakan untuk aktiviti trading adalah keputusan yang dibuat oleh peserta sendiri. Privacy & Policy

Copyright © 2023 – Binary Prime | Facebook | Instagram | Tiktok


JEDI TRADERS ACADEMY SDN BHD [1259414-U]

 Lot 50H Level 3, Kelana Jaya Mall,
Jalan SS 6/14, 47301 Kelana Jaya, Selangor

thejeditraders@gmail.com
T : 012-2373366


Risk Warning: The products offered by the companies listed on this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never risk money that you cannot afford to lose.


Ad Disclosure: Some of the links that you will find on this website are advertisements for which we do receive financial gain for referring new customers.